Toimitusehdot

Toimitus

Kaikki lähetykset lähetetään postilla (Itella Oyj).

Tilauksesi toimitetaan annettuun osoitteeseen. Normaali toimitusaika on:
– 2-7 työpäivää sisällä

Toimituskulut

Toimituskulut lisätään tilaukseen.

Palautusoikeus

Sikakauppa tarjoaa sinulle täyden 14 päivän rahat takaisin-takuun siitä päivästä jolloin saat tilauksesi. Tuotteet tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan ja hyvässä kunnossa. Voit joko vaihtaa tuotteen tai saada rahat takaisin.

Varmista, että palautat tilaukset riittävällä postimaksulla. Palautus missä postimaksua ei ole maksettu ei oteta vastaan. Toimituskulut hyvitetään sinulle mikäli olemme tehneet virheen tai tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana tai tuote on viallinen. Tässä tapauksessa palautus korvataan sinulle. Ota meihin yhteyttä ennen palautusta. info@sikakauppa.fi

Ehdot toteutuu, jos ei muuta kirjallista sopimusta ole tehty ostajan ja Sikakaupan välillä.
 Palautus osoitteeseen Kuuratie 14B 33400 Tampere.

Laki ja toimivalta

Suomen lakia sovelletaan kaikkiin erimielisyyksiin tämän Käyttäjäsopimuksen mukaisesti. Kaikki erimielisyydet tämän sopimuksen nojalla, joita ei voida ratkaista neuvottelemalla, ratkaistaan ​​Helsingin käräjäoikeudessa, Suomi.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan
tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Sikakauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Maksu pankkipainikkeilla

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Maksut luottokorteilla

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Verkkokaupalla eikä Checkout Finland Oy:llä ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut..

Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.